A Google keresője hamarosan megjeleníti a Facebookra írt bejegyzéseinket is. Ha nem akarjuk, hogy ezt bárki láthassa, akkor a Facebook Beállítások/Adatvédelmi beállítások/Keresés menüpontban vegyük ki a pipát az Indexelés engedélyezése elől.

 

 

 

 

 

 

 

Az Adatvédelmi beállítások menüpontban amúgy is ajánlatos kicsit szétnézni, hiszen itt állíthatjuk be, hogy kik milyen információkat láthatnak az adatlapunkon, illetve hogy kik olvashatják el az általunk írt bejegyzéseket.

Itt számtalan lehetőség közül választhatunk. Választhatunk, hogy minkenki, csak az ismerőseink, vagy az ismerősök ismerősei is hozzáférhessenek adatainkhoz. A Testreszabás opciónál arra is lehetőség van, hogy csak bizonyos emberek olvashassák el azokat (Make this visible to), vagy akár megadhatunk bizonyos embereket, akikkel nem szeretnénk megosztani személyes információinkat (Hide this from).

 

 

 

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr691598900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása