Március elsején lejár a Windows 7 RC (Release Candidate) operációs rendszerhez kapott licensz és a Microsoft megkezdi a rendszer működésének korlátozását, hogy ezzel vegye rá a próbaverziót használó felhasználókat a teljes verzióra történő váltásra. Márciustól kétóránként újraindul majd a rendszer, amit előre nem is fog jelezni, így könnyen elveszhetnek majd a folyamatban lévő munkáink. A következő korlátozást majd júniusban fogják bevezetni, amikor az asztal háttérképe feketére fog változni, és a jobb alsó sarokban folyamatosan látható lesz egy üzenet, amelyben jelzik, hogy a Windowsunk nem eredeti, és persze az új frissítéseket sem tudjuk majd letölteni, ami hosszú távon erősen sebezhetővé teszi majd a rendszerünket.

Az eredeti verzió megvásárlásával sajnos nem ússzuk meg az újratelepítést, mert a RC-t nem lehet a végleges verzióra upgrade-elni.

 

Windows 7 árak*:

 

Windows 7 Home Premium

dobozos: 50-60 ezer Ft
OEM: 25-30 ezer Ft

Windows 7 Professional

dobozos: 80-90 ezer Ft
OEM: 35-40 ezer Ft

Windows 7 Ultimate

dobozos: 70-80 ezer Ft
OEM: 45-50 ezer Ft

 

 

* az árak tájékoztató jellegűek, boltonként változhatnak.

 

 

via microsoft.com

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr721781601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása