A Google legújabb Translate for Animals nevű Android alkalmazásának segítségével a telefonunk képessé válik az állatok "szavait" értelmes emberi beszéddé alakítani. Mindössze annyi a teendőnk, hogy a program telepítése és elindítása után kiválasztjuk a állatfajt (egyelőre csak macska, kutya, madár, nyúl, tengerimalac, hörcsög, teknős, ló, csirke, birka, szamár és disznó hangokat tud lefordítani), majd rögzítjük az állat által kibocsájtott hangokat. Ezután a program, a Google szerverein keresztül egy pillanat alatt lefordítja azt nekünk angolra.

 

 

 

 

 

 

Az alábbi videóban bővebb betekintés kaphatunk a program működésébe:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk a programról:

Mikrosite

Használati útmutató

További videók

 

 

 

Persze az is el kell mondanom (annak aki még nem jött rá), hogy ez is csak egy áprilisi tréfa volt a sok közül, viszont azt meg kell hagyni, hogy a körítés teljesen profi lett hozzá.

 

via @LWpK (Twitter)

 

 

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr521890261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása