"A világon csupán néhány kiemelt helyen, köztük hazánkban indul először idén márciusban az amerikai hadseregben is oktatott etikushekker-képzés új verziója. A különleges esemény apropóján a hazai informatikai oktatóközpontok összefogásával nemzetközi ösztöndíjban részesülhet egy tehetséges fiatal magyar etikus hekker."

"A Mozilla azt mondja: heteken belül megjelenik a mobilos kiadás végleges verziója. Távozik a böngésző fejlesztéséért felelős vezető."

 

"Semmire – gondolhatnánk, hiszen ha egy billentyűzet már elhasználódott, és nem tudunk rajta gépelni, akkor már igazán nincs más hátra, mint a szemeteszsák."

"A UPC rekordott döntött, 1,37 Gbps-os letöltési sebességet ért el a svájci kábelhálózatán."

 

 

"A Deutsche Telekom jelentős árcsökkentést jelentett be az adatroaming-csomagokban. Nap ötszáz forintból a legfontosabb leveleket már megnézhetjük, de négyezer forintért egy teljes hétig netezhetünk korlátlanul, ami töredékár a korábbi tarifákhoz képest. A T-Mobile előfizetői nyár közepétől egész Európában olcsón netezhetnek."

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr312663837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása