"A Skype növekvő népszerűsége vitathatatlan, és ehhez csak egy adalék, hogy több mint 29 és fél millió felhasználó volt egyszerre bejelentkezve a Skype-on."

"A látogatottsági adatok alapján a Gizmodo új megjelenése nem tetszik az olvasóknak."

 

"A Rapidshare, Megaupload és társai mellett az egyik legnagyobb online tartalommegosztó szolgáltatás a Hotfile. Volt. Persze nem szűnik meg, kérdés azonban, hogy továbbra is olyan népszerű lesz-e, mint eddig volt."

"Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) informatikai alapinfrastruktúrájának fejlesztése során irodai programcsomagként az OpenOffice.org Novell Edition megoldást vezette be, és linux alapokra helyezte át az OVSZ telephelyein lévő munkaállomások és mobil eszközök felügyeletét, jelentős költségeket takarítva meg ezzel." 

"A sex.com immár hivatalosan is a világ legdrágább domainneve, miután a Guinness bejegyezte az eladási rekordot a tavaly novemberi értékesítés után."

 

 

"A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy Windowson is elérhetővé teszi az Xbox 360-hoz megjelent Kinect fejlesztői környezetét."

"A Norton 360 legújabb verziójának talán legnagyobb újdonsága, hogy a kiberbűnözéssel szembeni védekezést is kínál."

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr182681730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása