2011. június 1-től lényeges változások történtek a .hu domain bejegyzés rendszerében. A korábbi 14 napos várólista megszűnt, így a mai naptól minden .hu domain legkésőbb a regisztráció elindítását követő munkanapon használatába vehető. Ezzel egyidejűleg a prioritásos igénylési lehetőség megszűnik.

Persze azért ne gondoljunk arra, hogy annyira egyszerű lett a rendszer, akár egy .com domain esetén, mindössze arról van szó, hogy ha hiánytalanul kitöltöttük az igénylőlapot, akkor az ellenőrzést követően azonnal feltételes használatba vehetjük a domaint, ami annyit jelent, hogy műszakilag használhatjuk, azonban a domain végleges delegálásra csak abban az esetben kerül, ha a kihirdetés kezdő napjától számított 8 napon belül nem emelnek ellene panaszt.

Aki még a régi rendszerben indított el egy domain igénylést, arra a régi 14 napos várólista szabályai vonatkoznak. 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr872950203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása