A MÁV-START Zrt. a tegnapi napon elindította a Magyar Telekom közreműködésével kiépített díjmentes, fedélzeti internetszolgáltatását tíz az északkeleti országrészben közlekedő 3. generációs InterCity kocsijában, valamint egy nyereményjátékot is meghirdetett, így azok az utasok, akik utazásaik során felismerik és lefotózzák a kocsik külső oldalán található wifi matricát és fotóikat beküldik, okostelefont nyerhetnek.

 

 

"A MÁV-START Zrt. a mai napon indítja el a díjmentes, fedélzeti internetszolgáltatását tíz InterCity kocsijában, amelyek az északkeleti országrészben közlekednek. A megvalósítás részleteiről, szeptember 13-án ad a vasúttársaság, minden részletre kiterjedő tájékoztatást a megoldást szállító Magyar Telekommal közösen, addig pedig játékra hívja utasait.

Budapest, 2011. szeptember 2. - Szolgáltató vállalatként kiemelten fontos a MÁV-START Zrt. számára, hogy az utasainak a vasúti utazást komfortossá, a vonatokon töltött időt pedig hasznossá tegye. Ennek érdekében a személyszállító vasúttársaság szeptember 2-tól ingyenes fedélzeti internetszolgáltatást nyújt tíz 3. generációs InterCity kocsiján. Az utasok számára az internetelérés díjmentes.
Azok az utasok, akik utazásaik során felismerik és lefotózzák a kocsik külső oldalán található wifi matricát és fotóikat beküldik szeptember 12-én 12 óráig az ertekesites@mav-start.hu e-mail címre, okostelefont nyerhetnek, amelyet a Magyar Telekom Nyrt. ajánlott fel.
A nyertesek nevét a szeptember 13-án délelőtt megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra a személyszállító vasúttársaság, amelyen a Magyar Telekom Nyrt.-vel közösen ad tájékoztatást a wifi-program megvalósulásának részleteiről, illetve a további fejlesztési tervekről.
A nyereményjáték szabályzatának megtekintéséhez, kérjük, kattintson ide.

MÁV-START Zrt., Magyar Telekom Nyrt."

Forrás: mav-start.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr563199758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása