A Google elindította új online tárhelyét a Google Drive-ot, amely 5 GB-os ingyenes tárhelyet biztosít számunkra a dokumentumaink és egyéb fájljaink számára, amit akár bármilyen böngészőből akár Andoridos és (hamarosan) iOS eszközeinkről is elérhetünk.

 

Mit ad nekünk a Google Drive:

Létrehozás és együttműködés

A Google Dokumentumok mostantól a Google Drive részévé válik, innen szerkeszthetjük valós időben (akár ismerőseinkkel közösen) és oszthatjuk meg dokumentumainkat, táblázatainkat és prezentációinkat, de akár PDF-ek, képek és videó fájlok is feltölthetőek és megjeleníthetőek.

Biztonságos tárhely, ami bárhonnan elérhető

A Mac és Windows kliens alkalmazás segítségével asztali gépeinkről a Dropboxhoz hasonlóan csak áthúzzuk a fájljainkat a Google Drive mappába, és onnantól bármilyen böngésző programban, vagy a Drive app segítségével akár Androidos okostelefonokon illetve táblagépeken is könnyedén elérjük tárhelyünket (iOS app hamarosan).

 

Fejlett kereső

Keresés kulcsszavakra, fájltípus szűrővel, keresés a fájlok tartalmában és akár a képként  beszkennelt szöveges tartalmakban is (pl. újságcikkekben stb.).  

 

Google Drive kliens program letöltése (Mac, Windows)



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr404471306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása