A kezdeti nehézségek után úgy tűnik, hogy már zökkenőmentesen működik a Google és a Hasbro közös játéka, amely a Monopoly társasjátékot ülteti át a Google Maps térképére. A játékosok megvásárolhatják a kedvenc utcáikat a világon, amiket utána szabadon fejleszthetnek, és cserélgethetnek egymással.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos, mivel a szerdai induláskor a kiváncsi internetezők rohama miatt szinte elérhetetlen volt a Monopoly City Streets weboldala, ezért a legjobb utcákat felvásárolták azon szerencsés játékosok, akiknek sikerült az első napon belépnie.

Ma már Budapesten és a nagyobb városokban is csak kevés szabad utca vár gazdára, úgyhogy érdemes sietnie annak, aki ezeken a helyeken szeretne magának vásárolni.

 

 Update: A jövő héten újraindítják a Monopoly City Streets-t!

 

 

 

 

monopolycitystreets.com

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://telepito.blog.hu/api/trackback/id/tr41377426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajt · http://sajt.tumblr.com 2009.09.12. 19:33:01

És hogy a fenébe lehet ebbe regisztrálni?

telepitoblog · http://telepito.blog.hu/ 2009.09.12. 22:23:32

Én sem találtam ilyen gombot, viszont ha pl. rámész egy eladó utcára és megnyomod a Buy gombot, akkor ott egyből felugrik a regisztrációs ablak.
süti beállítások módosítása